Overlay
koje kombinacije!

Dobra doza ulične mode: u sjeni Tjedna mode u europskoj metropoli svi pričaju samo o streetstyle kombinacijama posjetitelja

Piše Stil
Foto Profimedia
8. veljače 2023. - 12:10

Od kad je skandinavska estetika zavladala društvenim mrežama, ali i svijetom dizajna, pažljivo se prati sve što s njom ima veze, od novih kolekcija tamošnjih proizvođača odjeće i opreme za dom do outfita skandinavskih influencerica. To je jedan od razloga zašto je Tjedan mode u Kopenhagenu postao zanimljiv, ako ne kao oni u Milanu, Parizu i Londonu, a onda barem kao Berlinski.

Ipak, po jednoj je stvari Tjedan mode u Kopenhagenu dostigao, pa čak možda i premašio sve spomenute - po streetstyle kombinacijama njegovih posjetitelja. Čak i par dana nakon što je završio, svi još bruje o maštovitim i uvijek pomalo edgy outfitima koje su fotoreporteri i blogeri zabilježili u sjeni te manifestacije.

A nama je uvijek drago pregledati streetstyle fotografije s dalekog sjevera, osobito sada kad su i kod nas temperature prave pravcate zimske. Društvene mreže su ih pune, izdvojili smo najzanimljivije.

Uživajte i nadahnite se.

Pratite Stil na Instagramu i Facebooku!

19. travanj 2024 22:52