Overlay
MUST-HAVE

Deset pari tenisica s kojima ćete biti zvijezda jesenskih trendova: nose se uz trenirku, haljinu ili traperice i baloner

Piše PSD
22. rujna 2021. - 20:30

Jedna od najboljih stvari vezanih uz tenisice je da bez obzira na ostatak naše garderobe, a posebno u usporedbi s drugom obućom, iskaču mogućnošću kombiniranja boja. Čak i u ormarima zakletih modnih minimalistica mogu se naći šareni primjerci sportske obuće, a znamo da se ona godinama ne nosi isključivo u prilikama koje uključuju sport! 

Jesen je idealno vrijeme za podebljati svoj izbor tenisica. One su uz balerinke i mokasinke vjerojatno najbolji odabir za ovo godišnje doba. Najdraža jesenska aktivnost svakako su nam duge šetnje, a u tom slučaju balerinke mogu biti vrlo neudobne pa zato tenisice nosimo i na haljine, uz traperice i balonere kao ultimativni look uz popadalo lišće, čak i uz odijela ili drugu poslovnu odjeću.

Ovog rujna za oko su nam posebno zapeli modeli od brušene kože ili kombiniranih materijala. Sviđa nam se taj retro vibe 70-ih pa tražimo i tenisice u skladu s njim. Zlatno pravilo ako se želite držati trendova ove jeseni je da obuća na polici dućana treba izgledati kao da ste je već nosili nekoliko mjeseci. Od boja nam se posebno sviđaju puderasta nijanse roze, isprana zelena i sve boje otpaloga lišća od bordo do oker žute. 

Kako bismo vam olakšali potragu, izdvojili smo deset pari tenisica koje bismo mi poželjele u svom ormaru.

image
RE/DONE
image
Mango
image
MadWomen Club C Double Geo Sneaker
Reebok
image
Timberland
image
Air Max 90 SE Sneaker
Nike
image
Converse
image
Rio Branco Sneaker
Veja
image
TORY BURCH
image
GOLDEN GOOSE
image
Daybreak Sneaker
Nike
19. travanj 2024 18:18