Overlay
dobar stajling

Branka u koži, Alex u haljini s prorezima: tko je složio bolji outfit za premijeru Babylona? Još nas je jedna dama oduševila

Piše Stil
Foto Ranko Suvar/Cropix
20. siječnja 2023. - 14:15

Na zagrebačkoj premijeri filma Babylon u kinu Kaptol Boutique Cinema, održanom u sklopu filmskih večeri Tres chic, pojavile su se brojne poznate Hrvatice. Među brojnim zanimljivim outfitima nama su pažnju privukli oni za koje su se odlučile tri slavne dame, od kojih su se dvije odlučile za haljinu i detalj u istoj boji.

Modna dizajnerica Aleksandra Dojčinović pojavila se u dugačkoj crnoj haljini s prorezima iz svoje nove kolekcije, a look je upotpunila torbicom brenda The Attico u boji fuksije.

image
Ranko Suvar/Cropix

Bivša miss Branka Krstulović zablistala je u crnoj kožnoj haljini s kojom je spojila čarape i cipele s potpisom Balenciaga u istoj boji koju je Alex odabrala za torbicu. Teško nam je reći čiji nam se stajling više sviđa.

image
Ranko Suvar/Cropix

Treća poznata Hrvatica čiji nam se stajling za spomenuti event svidio je Olja Vori. Supruga slavnog rukometaša Igora, pojavila se u trendi visokim čizmama, a zanimljivo je da je i ona svoj outfit odlučila osvježiti modnim dodatkom u jarkoj boji.

image
Ranko Suvar/Cropix

Pratite Stil na Instagramu i Facebooku!

20. travanj 2024 15:46