Overlay
ima li smisla?

Nije mrtva, nije u L.A-u, a nije ni ‘baza‘: doznalo se kako scenaristi Seksa i grada planiraju opravdati izostanak Samanthe iz novih nastavaka serije

Piše Stil
Foto AFP
29. studenog 2021. - 16:21

Kako se bliži početak prikazivanja nove sezone serije Seks i grad, naslovljene And Just Like That, počele su curiti tajne iz produkcije koja je do sada uspjela ostati ovijena velom misterija. I odmah je rasvijetljen najveći: što se dogodilo sa Samanthom, koju nećemo gledati u novim nastavcima, jer se Kim Cattrall u njima odlučila ne pojaviti. Do sad je već postalo jasno da uloga Samanthe nije opvjerena niti jednoj drugoj glumici, što nas veseli jer smatramo da to naprosto ne bi imalo smisla, a sada se pročulo kako scenaristi planiraju "opravdati" njen izostanak.

Podsjetimo, u kolovozu su počele kolati glasine da je Samantha ubijena, potkrijepljene videom podijeljenim na TikToku, u kojem je, navodno, prikazana skupina statista na setu serije i koji su odjeveni u crno jer su, opet navodno, na snimanju scene Samanthinog sprovoda.

image
The cast of "Sex and the City" arrive at the 7th Annual Screen Actors Guild Awards 11 March 2001 in Los Angeles. The cast is nominated for Outstanding Performance by an Ensemble in a Comedy Series. From left are: Sarah Jessica Parker, Kristin Davis, Cynthia Nixon and Kim Cattrall AFP PHOTO/Vince BUCCI (Photo by VINCE BUCCI/AFP)
Vince Bucci

Nagađalo se, također, da će scenaristi Samanthu preseliti u Los Angeles, gdje je, uostalom, "živjela" između posljednjih prikazanih nastavaka serije i početka radnje filma Seks i grad.

Međuti, Samantha nije mrtva, nije u L.A-u, a ni objašnjenje njene odsutnosti nije baš neka baza. Kako je za Daily Mail otkrio "insider" sa seta, Samantha se preselila u London, a osim toga se i posvađala s Carrie, što bi, valjda, trebalo objasniti zašto nekadašnje bliske prijateljice više ne komuniciraju.

 "Nismo mogli dopustiti da Samantha luta New Yorkom i da Charlotte i Miranda ne komuniciraju s njom. To jednostavno ne bi imalo smisla. Poslati je u Los Angeles kao što smo to učinili u prvom filmu nije bila opcija, tako da je njezino preseljenje u London bio savršen način da je održimo na životu i objasnimo njezinu odsutnost.” 

19. travanj 2024 21:18