Overlay
halloween

Luciano Plazibat oduševio nas je kostimom za Noć vještica: tražite li ideju za ‘maškaranje‘, pogledajte ovaj sjajan i pomalo zastrašujući editorijal

Piše Stil
Foto Hrvoje Jadrić
31. listopada 2021. - 19:02

Tražite li nadahnuće za Noć vještica? Curama se uvijek lako maskirati jer ideja ne nedostaje, no dečkima je daleko teže. Zapravo, ne pamtimo kad smo, do danas, zadnji put vidjeli "muški" kostim za Haloween koji nam se baš svidio. Zapravo, nismo vidjeli baš puno ni onih koji nam se nisu svidjeli, jer čini se da dečki svoje "maškaranje" kao da čuvaju za karneval. Maskiranih cura večeras će, pak, po svoj prilici biti u izobilju. Nadamo se da će ove fotografije nekome promijeniti mišljenje pa će se odvažiti izaći maskiran. Ako nas pitate, prilika za "maškaranje" jednostavno nikad nema dovoljno.

image
Hrvoje Jadrić

Dakle, dečki bez nadahnuća, ali i cure kojima je dosta kostima seksi vještica, žena mačaka ili što god da je u posljednje vrijeme u điru, evo vam malo nadahnuća. Za njega je zaslužan plesač Luciano Plazibat, koji je na svom Instagramu objavio zanimljiv editorijal. Napisao je da su mu inspiracija bili modni urednik i čest suradnik Lady Gage, Nicola Formichetti i Lady Gaga iz faze Born this way. Odmah smo ga zamolili da nam pošalje fotografije. Sve ih dobro pogledajte, a zatim pravac na maskiranje!

image
Šime Bilić

Photo by: @sime_bilic_, @hrvojejadricphotography

Assisted by: @t.mijac @kim.vandenberg

Make up: @vimi_makeup

Pratite Stil i na Instagramu!

24. travanj 2024 15:54