StoryEditorOCM
SplitTRENIRANJE STROGOĆE

Žena sipa žuč na ‘ćudorednu policiju‘ u KBC-u Split: ‘Izbacili su pacijenticu, morala je hitno kupit majicu u Galeba!‘

Piše SPLIT SD
22. kolovoza 2024. - 09:55
Pola ovih ljudi s fotografije bi se najprije trebalo presvući, ako je suditi po novoj praksiJoško Šupić/Ilustracija/Cropix

Nakon što smo objavili tekst o treniranju strogoće na ulazu u KBC Split, gdje su se, izgleda, odlučili ozbiljno pozabaviti ćudoređem u pogledu odijevanja, čak i na temperaturama iznad 30 stupnjeva, javilo nam se još čitatelja s neugodnim iskustvima, poput onoga koje je doživjela onkološka pacijentica.

Onkološka pacijentica ‘poljubila vrata‘ centralnog upisa KBC-a Split: ‘Zaštitarka me nije htjela pustiti zbog majice...‘

- U KBC-u zaštitarka na šalteru Centralnog upisa provodi samovolju, a ne poštivanje dress coda. Ona je ta koja odlučuje a pojma nema o čemu! Prvo bi trebala naučiti šta su bermude, a šta kratke hlače, šta su špaline a šta vešta bez rukava. Ma kakvo poštivanje dress coda. Pogledajte ujutro kako su obučeni pacijenti koji dolaze vaditi krv. I goli i bosi! - ogorčena je čitateljica J.P.

Tvrdi da je i sama jučer svjedočila situaciji u KBC-u Split kad je zaštitarka zabranila jednoj gospođi, također onkološkoj bolesnici ulazak na šalter Centralnog upisa zbog odjeće.

- Ali, gospođa je bila u haljini bez rukava, a ne u špalinama! I morala je otići u Galeba kupiti majicu od 15 eura. Najjeftiniju! - javila nam je čitateljica.

Kako bilo, nadamo se da zaštitari neće trenirati strogoću i na polomljenim i hitnim pacijentima koje nevolja zadesi u špalinama ili, nedajbože, na plaži u kupaćem.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
22. kolovoz 2024 10:50