StoryEditorOCM
Obalaplanirani radovi

Bez struje uskoro potrošači diljem Splitsko-dalmatinske županije, provjerite jeste li među njima i napunite uređaje

Piše SPLIT SD
4. srpnja 2024. - 07:26

Kako javljaju iz Elektrodalmacije, u četvrtak će bez struje biti neki korisnici u Splitu, Imotskom, Trogiru i Omišu. Razlog prekida u opskrbi su planirani radovi, a cijeli popis i termine možete pronaći u nastavku.

Na području terenske jedinice Split bez struje će biti korisnici u Ulici ispod sv. Lovre na adresama 2A i 2B od 9 do 13 sati, u Broćancu na području Korušice, Vučevice i Dugobaba od 9 do 15 sati, na području Kladnjice i Čvrljeva od 9 do 14 sati te u Solinu u ulicama Put Salone 31-33 i 19 te Ulici don Frane Bulića 79 od 10 do 12 sati.

Bez struje će u četvrtak biti i korisnici na području terenske jedinice Imotski, točnije u dijelu općina Lokvičići i Lovreć u ulicama Strinići i Nikolići, a očekivano trajanje radova je od 8.30 do 14 sati.

Što se tiče terenske jedinice Trogir, bez opskrbe električnom energijom bit će svi korisnici u ulicama Pod luku i Put Mavarčice u Okrugu Gornjem u periodu od 8.30 do 14 sati.

Na području terenske jedinice Omiš, odnosno mjestima Žeževica i Gornja Brela, bez struje će u periodu od 11 do 16 sati biti korisnici na području Čikeša i Zaveterja. Također, u periodu od 8 do 13 sati, bez struje će ostati korisnici u mjestu Žeževica na području Krivića i Šarića.

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
04. srpanj 2024 07:27