StoryEditorOCM
ŽupanijaKonstituirano Općinsko vijeće Unešić

Većinom glasova vijećnika Anti Božiću povjeren još jedan mandat predsjednika

Piše Katarina Rudan
13. lipnja 2017. - 23:42


Na konstituirajućoj sjednici Općinskog vijeća općine Unešić za predsjednika Vijeća izabran je Ante Božić, koji je Vijeće vodio i u prošlom mandatu, a za potpredsjednika Marijan Madžar.

Na čelu Mandatne komisije je Radoslav Rajčić, dok su za članove izabrani Vjekoslav Višić i Mate Burić. Izabran je i Odbora za izbor i imenovanja u koji su ušli Zdravko Rajčić za predsjednika te Ante Parat i Petar Miljak za članove.

S obzirom na to da su vijećnici Nezavisne liste Loza Branko Dželalija i Petar Melvan svoje mandate stavili u mirovanje, njihovo mjesto u Vijeću zauzeli su Anita Višić i Vatroslav Mrše.

Općinsko vijeće Općine Unešić broji 11 vijećnika od kojih većinu od 9 članova čine HDZ-ovi: Ante Parat, Ante Božić, Radoslav Rajčić, Mate Burić, Vjekoslav Višić, Petar Miljak, Zdravko Rajčić, Marijan Madžar i Dinko Milić, te Anita Višić i Vatroslav Mrše iz Nezavisne liste Loza.



Podsjetimo, Živko Bulat(HDZ) novi-stari načelnik općine na izborima je dobio apsolutnu podršku biračkog tijela(78%) nad protukandidatom Grupe građana Ivanom Melvanom(22%). Bulatov zamjenik i u ovom mandatu je Valentin Pranić.

 

27. travanj 2024 04:57