StoryEditorOCM
ŽupanijaNA PRIJEMU

Osnovnoškolci iz Murtera posjetili župana Jelića: znatiželjne školarce zanimalo kako izgleda tipičan radni dan šibensko-kninskog župana

Piše Šibenski.hr
20. ožujka 2024. - 17:06

U sklopu kurikuluma i godišnjeg plana i programa rada škole, učenici trećih razreda Osnovne škole Murterski škoji, u pratnji dviju učiteljica, posjetili su danas sjedište Šibensko-kninske županije, gdje su ih primili šibensko-kninski župan dr. sc. Marko Jelić i službenica ovlaštena za privremeno obavljanje poslova pročelnika Upravnog odjela za prosvjetu, znanost, kulturu, sport i nove tehnologije, Sanja Kumanović Stipaničev.

U razgovoru sa županom, znatiželjni školarci mogli su „iz prve ruke" naučili nešto više o ustrojstvu i upravnim tijelima Županije, a posebice ih je zanimalo kako izgleda tipičan radni dan šibensko-kninskog župana. Zanimalo ih je i kako Županija surađuje s gradovima i općinama koje su u njezinom sastavu, kao što je na primjer Murter. Župan je rado odgovarao na sva njihova pitanja, a jedna od tema o kojoj se pričalo bile su i prirodne ljepote i kulturne znamenitosti naše županije.

28. travanj 2024 21:03