StoryEditorOCM
Županijasvečana sjednica

Nagrada Šibensko-kninske županije Ivici Tucku, donosimo popis svih laureata

Piše K. G.
24. svibnja 2024. - 19:10

Na današnjoj svečanoj sjednici Skupštine Šibensko-kninske županije uručena su priznanja zaslužnim pojedincima i ustanovama. 

Plaketu Šibensko-kninske županije dobili su: Društvo sportske rekreacije ‘Feel the Power’ zbog doprinosa u razvoju sporta, brojnih natjecateljskih nastupa i osvajanja medalja u zemlji i inozemstvu, te Radio Ritam zbog višegodišnjeg neprekidnog djelovanja lokalnog radija, osobitog doprinosa u Domovinskom ratu i organiziranja brojnih kulturno-zabavnih, sportskih i humanitarnih događanja na području Šibensko-kninske županije.

Grb Šibensko-kninske županije dobili su Gordana Birin zbog velikog doprinosa u dugogodišnjem djelovanju na području kulture, osobito kroz promoviranje vodičke kulturne baštine, njenog valoriziranja i očuvanja te Joso Smolić zbog iznimnog doprinosa u razvoju obrtništva i poduzetništva kao i organiziranja niza manifestacija kojima se promovira Šibensko-kninska županija u RH i inozemstvu.

Nagradu Šibensko-kninske županije, zbog iznimnih sportskih postignuća i doprinosa sportskoj zajednici, izvanrednom vođenju hrvatskog veterpolskog tima i promoviranju Šibensko-kninske županije u Republici Hrvatskoj i svijetu dobio je Ivica Tucak. Također, isto priznanje dobio je i nogometni entuzijast Goran Ercegović zbog iznimnog doprinosa u razvoju sporta, osobito kao osnivaču malog nogometa, te dugogodišnjem igraču i treneru malog i velikog nogometa na području Šibensko-kninske županije.

image

Dobitnici priznanja Šibensko-kninske županije

Nikša Stipaničev/Cropix
14. lipanj 2024 22:47