StoryEditorOCM
ŽupanijaDruštveni centar Jedro

Hodanje je najvažnije: udruga Kreativac u Murteru organizira besplatno edukativno predavanje o zdravlju nogu

Piše Šibenski.hr
9. studenog 2023. - 10:18
Sportsko kulturno umjetničko društvo "Kreativac" iz Murtera organizira edukativno predavnja pod nazivom  " Zdravlje nogu – ključna karika za funkcionalan i bezbolan korak koje će se održati 11. studenog u društvenom centru Jedro u Murteru.

-Ovo edukativno-praktično predavanje namijenjeno je svakome tko ima problema u području stopala, u zglobu gležnja, koljenskom zglobu ili kakve negativne senzacije u području zdjelice. Razgovarati ćemo o tome što sve utječe na naš korak i dati smjernice kako poboljšati najprirodniju ljudsku aktivnost: hodanje - poručila je Ivona Kožulić iz "Kreativca".

Dodaje kako je ovo zadnje u nizu edukativnih predavanja koja su se održala u sklopu projekta „Poticanje razvoja civilnog društva na otoku Murteru” – sufinanciranog od Ministarstva regionalnog razvoja i fondova europske unije.

Sudjelovanje u edukaciji je besplatno, ali su prijave obvezne poručuju Ivona i Marija uime organizatora.

-Prijava na Viber, Whats Upp ili običnom porukom ili pozivom je obvezna, može se poslati na broj 098/940-4605 Ivona Kožulić i 091/157-0062 Marija Baričić. Nadamo se vidjeti Vas u što većem broju - kazale su organizatorice

17. lipanj 2024 09:10