StoryEditorOCM
ŽupanijaVremenska prognoza

Danas promjenjivo s pljuskovima i grmljavinom, sutra osjetno hladnije

Piše Šibenski.hr
2. rujna 2017. - 10:53


Promjenjivo oblačno vrijeme osvanulo je jutros u Šibeniku i županiji. Temperatura zraka iznosila je 23 stupnja Celzijeva. Split je jutros bio za jedan stupanj topliji od Šibenika, ali je zato u Zadru izmjeren 21 stupanj.

Najhladniji u Šibensko-kninskoj županiji bio je Knin sa svega 16 "celzijevaca"!

Temperatura mora u Šibeniku niža je za svega jedan stupanj od zraka i iznosi 22 stupnja, pa ako ovaj vikend ne možete zamisliti bez kupanja, požurite na plažu. Jer, u nastavku dana očekuje se nova kiša.

Jučerašnja kiša je bila tek najava, kažu u Pomorsko-meteorološkom centru u Splitu. Palo je samo 2, 6 litara po metru četvornom, ali bi se zato taj prosjek danas mogao popraviti. Poslijepodne se očekuju pljuskovi s grmljavinom, a i vjetar će pojačati prema večeri i bit će u skretanju na sjeverozapadni.

Tlak zraka je 1011 hPa i dalje će lagano padati, pa nas i sutra očekuje promjenjivo oblačno vrijeme s mogućim pljuskovima. Sutra će, ističu prognostičari, biti osjetno hladnije.

Početak tjedna donosi stabilnije vrijeme. U ponedjeljak đaci u školu ipak neće morati s kišobranima i kabanicama, jer će biti sunčano i toplije u odnosu na nadjelju.
 

26. lipanj 2024 14:34