StoryEditorOCM
ŽupanijaEVO PRILIKE

Blagdansko raspoloženje u Drnišu: Grad objavio poziv za korištenje pet adventskih kućica. Cijena? Nula eura!

Piše Toni Veljača
30. studenog 2023. - 16:35

Dok se u drugim gradovima, primjerice Zadru, zakup lokacije za postavljanje adventske kućice plaća u „suhom zlatu”, grad Drniš se, u blagdanskom raspoloženju, odlučio za drugačiji pristup. U sklopu manifestacije „Advent u Drnišu 2023.” Grad je raspisao Javni poziv za dostavu ponuda za korištenje adventskih kućica - bez ikakve naknade.

Na korištenje se, kako je navedeno u Javnom pozivu objavljenom na službenim stranicama Grada, besplatno daje pet montažnih kućica dimenzija 2,80×2,30 metara i visine u najvišoj točci 2,90 metara.

Kućice će biti smještene na glavnom drniškom trgu, Poljani, u periodu od 15. do 17. prosinca, koliko i traje spomenuta manifestacija. Vrijedi napomenuti kako će Grad osigurati i priključak električne energije – također bez naknade.

Pravo na podnošenje ponude za korištenje kućica imaju pravne i fizičke osobe koje ispunjavaju zakonom propisane uvjete za obavljanje ugostiteljske ili trgovačke djelatnosti, OPG-ovi i neprofitne organizacije – udruge koje promiču zaštitu povijesnog i kulturnog nasljeđa a koje nemaju dospjelih nepodmirenih dugovanja prema gradu Drnišu

Grad će, zaključimo ponude zaprimati sve do 4. prosinca 2023. godine.

28. travanj 2024 11:18