StoryEditorOCM
Šibenikblagdanski program

Vraćaju se koncerti na šibensku rivu – Šušur u svom trećem izdanju

Piše Šibenski.hr
17. studenog 2023. - 12:01

I ove godine Šušur je pripremio program koji će od 1. prosinca do 1. siječnja svakodnevnim događanjima šibensku rivu ukrasiti jedinstvenim adventskim štihom.

Gastronomska ponuda i kućice su spremne, ukrasi se počinju postavljati, a ono najbitnije, program, prepun je zabavljača koji će na šibenskoj rivi okupiti sve one željne dobrog provoda, zabavne glazbe i svakodnevnog druženja na Šušuru.

Otvaranje je najavljeno za 1. prosinca od 20 sati, a svoj nastup i odličnu zabavu najavljuje i sam Giuliano, koji će prvi put otvoriti Šušur, za koji kaže da mu je jedan od najdražih adventskih lokacija na kojima je nastupao. Odlična atmosfera i jedinstvena energija ono su što obilježe svaki koncert na Šušuru.

U subotu 2. prosinca počinje i “Šušurić“, prigodni program za djecu koji će kao i do sada biti prepun dječjih animatora i zanimljivih radionica koje se održavaju vikendom ujutro od 10 sati. A večernji program rezerviran je za najveći dance party do sada, i nastup grupe COLONIA. Stari hitovi koji su poznati svim generacijama ispunit će rivu u subotu 2. prosinca od 20 sati.

Vikend otvorenja završava se cjelodnevnim programom uz Šušurić i live svirku u podne, a večernji nastup od 20 sati najavljuje bend Moonlight.

Još jedna velika novost je Šušur KVIZ koji će se održavati svakog četvrtka u suradnji s Šibenskom kviz pričom.

Od ostalih izvođača u najavi su i nastupi grupe Magazin, Adija Šoše, Ivice Sikirića Iće, Grupe Buđenje i mnogih drugih bendova i poznatih estradnjaka.

Odličan prosinac u gradu je u najavi, a zabavan i bogat program sigurno će vas natjerati na đir po gradu i druženje na adventskim lokacijama.

28. travanj 2024 02:42