StoryEditorOCM
Šibenikatelijeri na otvorenom

Šibenske kale opet su pune djece. Na radionicama MDF-a sudjeluje čak 900 mališana: ‘Dolaze iz svih gradova, Zagreba, Splita...‘

Piše Šibenski.hr
26. lipnja 2024. - 16:29
Imamo ove godine i inozemne radionice, dvije iz Japana, iz Turske, iz Austrije, pojasnila je Nimac.Nikolina Vukovic Stipanicev/Cropix

Iz Šibenika se za Vijesti HTV-a javila Ivona Ramadža Čolić koja je kazala kako su trenutno "šibenske kale atelijeri na otvorenome".

Razgovarala je s Ines Nimac, voditeljicom radioničkog programa MDF-a koja je kazala kako ove godine održavaju 51 radionicu, a na njima sudjeluje više od 900 djece.

- Radionice su uvijek tražene i mi nikad ne uspijemo bez obzira na ove brojke koje govorim zadovoljiti sve potrebe. Radionice nam upisuju i djeca i van Šibenika, djeca koja dolaze i ovdje na ljetovanje. Imamo i iz Zagreba, iz Splita, iz Dubrovnika, iz brojnih drugih gradova koji dolaze.

Nama je to velika čast i zadovoljstvo i tjera nas svake godine da se potrudimo što više oko radionica, da one budu što bolje, zanimljivije. 

Imamo ove godine i inozemne radionice, dvije iz Japana, iz Turske, iz Austrije, pojasnila je Nimac.

- Sviđa mi se što crtamo puno i ja mislim da je baš zabavno, rekla je Sara, polaznica karikaturističke i stripovske radionice.

26. lipanj 2024 16:30