StoryEditorOCM
ŠibenikBIZARNi SLUČAJevi

Šibenska književnica još uvijek čeka knjigu poslanu iz Splita prije mjesec dana. Zbog spore pošte studentica pala ispit

Piše Z. P
13. ožujka 2024. - 17:24

- ‘Čekam knjigu iz Splita, koja je poslana 12. veljače, i koja ni nakon mjesec dana nije došla u Šibenik! Zbog toga mi kasni i promocija knjige, i nastupi po medijima koje sam dogovorila‘ – kazala nam je jedna naša, inače javnosti dobro poznata šibenska književnica, koja je za ovu prigodu željela ostati anonimna.

Riječ je o knjizi aforizama, koja joj je upravo izišla iz tiska, a kao dokazni materijal, ima, napominje i tiskanicu, kojom osoba koja joj je poslala knjigu dokazuje da ju je pošta i zaprimila.

No, ona je, veli, do danas nije dobila! Razlog kašnjenju je i taj, kako se raspitivala, što Šibenik nema svoju sortirnicu pošte, nego sve pošiljke koje iz Splita idu prema Šibeniku najprije idu u Zadar, u sortirnicu, pa tek onda u Šibenik.

I zato mi čekamo više od mjesec dana, svaki dan, i odgovor je – još ništa! Je li to sramota?‘ - pita se naša sugovornica.

Koja nam je otrkila još jedan bizaran slučaj za koji je čula:

- ‘Mama iz Šibenika je poslala svojoj kćeri skriptu za ispit u Split. I ni 25 dana ta skripta nije iz Šibenika došla u Split. I mala je, naravno, pala ispit!‘

08. svibanj 2024 23:19