StoryEditorOCM
Šibenikgde je nestao čovjek

Jedva su stajali na nogama, ali umornim vatrogascima piće nisu dali lokalni ugostitelji; Osvježenje je došlo s jahte njemačkog milijardera

Piše šibenski.hr
17. kolovoza 2022. - 16:08

Vatrogasci DVD-a Zlarin objavili su zanimljiv status:

- Opet Kakan, opet mi, samo u društvu kolega iz JVP ŠIbenik i DVD Zablaće ovaj put, stotinjak metara od lokacije zadnjeg gašenja i naravno opet vrh brda. Jako jugo, zahtjevan teren, tri fire-bossa u zraku, relejna dobava s dvije pumpe i cca 450 m cijevi. Zanimljiva i iscrpljujuća intervencija.

image

DVD Zlarin

image

DVD Zlarin

image

DVD Zlarin

Unatoč postojanju dva ugostiteljska objekta u samoj blizini, osvježenje su nam smirajem dana ponudili s mega jahte Vibrant Curiosiity, koja je na slici, vlasništvo njemačkog poduzetnika Reinholda Wurtha - naveli su vatrogasci.

image

DVD Zlarin

image

DVD Zlarin

image

DVD Zlarin

image

DVD Zlarin

image

DVD Zlarin

Reinhold Würth, navodi Wikipedia, rođen je 20. travnja 1935., njemački je milijarder, poslovni čovjek i kolekcionar umjetnina.

Godine 1954., u dobi od 19 godina, preuzeo je očevu malenu veleprodajnu tvrtku vijaka i ugradio je u grupu Würth, koja je 2020. ostvarila prodaju od 14,4 milijarde eura (16,2 milijarde dolara).

Od 1960-ih Würth skuplja umjetnine. Od 2021. zbirka sadrži više od 18 300 djela, specijaliziranih za umjetnost nastalu od kasnog 19. stoljeća do danas.

Oženjen je i ima troje djece i živi u Künzelsau u Njemačkoj.

image

DVD Zlarin

image

DVD Zlarin

image

DVD Zlarin

image

DVD Zlarin

Würth je primio mnoga počasti uključujući uvrštavanje u Kuću slavnih njemačke industrije i primanje medalje Ludwig Erhard, kojom se nagrađuju pojedinci koji su postigli izuzetne rezultate u svom radu za javno dobro i za razvoj socijalnog tržišnog gospodarstva.

Würth je počasni doktor i počasni senator Sveučilišta u Tübingenu te je odlikovan Bundesverdienstkreuzom (Veliki križ Reda za zasluge) Savezne Republike Njemačke, Diesel medaljom i Medaljom za zasluge pokrajine Baden-Württemberg.

U ožujku 2004. primio je francusko odličje i imenovan vitezom Legije časti. Dana 18. studenoga 2005. kraljevskom odlukom imenovan je časnikom Reda Orange-Nassau, vojnog i civilnog reda Nizozemske.

image

DVD Zlarin

image

DVD Zlarin

image

Status FB

26. travanj 2024 04:44