StoryEditorOCM
Crna kronikaNESRETAN KRAJ

Završena potraga za nestalom Gracijelom Višnjić; pripadnici šibenskog HGSS-a uz pomoć drona pronašli tijelo na Meterizama

Piše Šibenski.hr
29. lipnja 2023. - 11:12

- Potraga za nestalom Gracijelom Višnjić završena je u srijedu 28. lipnja. Naime, na gradskom predjelu Meterize od strane pripadnika HGSS-a uz pomoć drona pronađeno je tijelo za koje je utvrđeno da se radi o nestaloj. O svemu poduzetom obaviješteno je Županijsko državno odvjetništvo u Šibeniku - izvijestio je glasnogovornik Policijske uprave šibensko-kninske, Šime Pavić.

Podsjetimo, Gracijela Višnjić nestala je u petak, 23. lipnja u jutarnjim satima, kada se udaljila iz ljetnikovca u Danilu u smjeru Bilica, a posljednja lokacija na kojoj je viđena bila je na Meterizama u Šibeniku.

Na koncu, 28. lipnja operater bespilotne letjelice HGSS stanice Šibenik na krševitom djelu gradske četvrti Meterize uočava osobu. Do nje dolaze zemaljske snage te konstatiraju da je nažalost preminula.

Šibenski HGSS objavio je detalje potrage te naveo kako su u ovoj akciji, osim ljudi na terenu, korišteni i resursi OBS-a (odjel bespilotnih letjelica) HGSS-a,  potražni timovi (čovjek i pas) te se konzultiralo sa Odjelom za potrage i lavine i Odjelom za voditelje potraga HGSS-a. Također svoj obol dali su i vatrogasci raznih vatrogasnih postrojbi sa ovog područja te građani koji su dojavili neke bitne podatke o kretanju nestale osobe. 

28. travanj 2024 23:26