StoryEditorOCM
Crna kronikaPrijetio zaposlenici

Uhićen muškarac koji je u Šibeniku iz ljekarne opljačkao nešto više od 2000 kuna

Piše Šibenski.hr
16. studenog 2022. - 09:49

U Službi kriminalističke policije dovršeno je kriminalističko istraživanje nad 48-godišnjakom osumnjičenim za razbojništvo i tešku krađu provaljivanjem, izvijestili su iz šibenske policije:

- Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je kako je osumnjičeni 11. studenog u Šibeniku u popodnevnim satima, radi pribavljanja materijalne koristi, maskiran ušao u ljekarnu te uz prijetnje od zaposlenice otuđio novčani iznos od 2.190 kuna. Temeljem Naloga Županijskog suda u Šibeniku pretražene su tri lokacije gdje osumnjičeni boravi, a pronađena je odjeća u koju je bio obučen prilikom počinjenja kaznenog djela.

Također je u pretragama pronađena lovačka puška i 24 patrone koje potječu od kaznenog djela teške krađe provaljivanjem u obiteljsku kuću 64-godišnjaka koje je počinjeno 16./17. rujna u Šibeniku.

Osumnjičeni je uz kaznenu prijavu Županijskom državnom odvjetništvu u Šibeniku predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave šibensko-kninske- kazao je Šime Pavić, glasnogovornik Policijske uprave šibensko- kninske.

04. svibanj 2024 11:43