StoryEditorOCM
Crna kronikakrim istraživanje

U požaru u pirovačkoj lučici pričinjena materijalna šteta od 100.000 eura. Kaznena prijava vlasniku brodice s koje je krenula vatra

Piše Šibenski.hr
28. prosinca 2023. - 10:20

Policijski službenici Policijske postaje Vodice dovršili su kriminalističko istraživanje nad 62- godišnjakom osumnjičenim za kazneno djelo Dovođenja u opasnost života i imovine opće opasnom radnjom ili sredstvom iz nehaja, izvijestili su iz šibensko-kninske policije u četvrtak prijepodne

To kriminalističko istraživanje vezano je požar koji je buknuo u noći s utorka na srijedu  u luci u Pirovcu. Požar je izbio na brodici koja se nalazila na vezu, a potom se proširio na još šest susjednih brodica.

- Policijski službenici Policijske postaje Vodice zajedno s protupožarnim inspektorom obavili su radnje očevida, kojom prilikom je utvrđeno da je uzrok požara tehnički kvar na brodici 62- godšnjaka.

U ovom događaju tri brodice su u potpunosti izgorjele i potonule, dok je požar zahvatio još četiri brodice.

Materijalna šteta počinjena ovim kaznenim djelom cijeni se na iznos od oko 100 tisuća eura.

Protiv osumnjičenika bit će podnesena kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku- izjavila je Sanja Baljkas, glasnogovornica Policijske uprave šibensko-kninske.

29. travanj 2024 16:52