StoryEditorOCM
Crna kronikaužas na otoku

Tragedija na Krku: 11-godišnji dječak poginuo nakon pada s gradskih zidina! ‘Dugo su ga reanimirali, ali su ozljede bile preteške...‘

Piše Šibenski.hr
6. rujna 2021. - 14:26

Na lokalitetu parka na Kamplinu, u gradu Krku, u nedjelju navečer smrtno je stradao 11-godišnji dječak koji je pao s gradskih bedema. Informaciju o tragičnoj smrti dječaka potvrdila je PU primorsko-goranska. Detalje nisu otkrili, a kako doznaje Novi list riječ o češkom državljaninu.

Lokacija na kojoj se dogodila nesreća jedan je od najposjećenijih vidikovaca.

Dijete je, prema riječima očevidaca šetalo u društvu svojih roditelja. U jednom se trenutku popeo na zid koji park dijeli od 10-ak metarske provalije pod krčkim srednjevjekovnim bedemima te pao na stijene. U bolnici je dječak podleglo ozljedama.

„Nakon tragedije je nastao kaos, ponajviše jer se do djeteta nije moglo doći kopnenim putem. U pomoć unesrećenom mališanu brzo je sa svojom barkom priskočio jedan Krčan koji se ondje slučajno zatekao. Ubrzo su pristigli i medicinari, djelatnici krčke ispostave Službe hitne medicinske pomoći PGŽ, piše Novi list.

Pokušaji reanimacije dječaka su, kako navode, trajali sve do njegova prihvaćanja u riječkoj bolnici. No, kako se radilo o teškim ozljedama zadobivenim na oštrim stijenama visokim desetak metara, nesretnom djetetu nije bilo pomoći.

17. lipanj 2024 10:03