StoryEditorOCM
Crna kronikaKazneno prijavljen

Policija pronašla i privela maloljetnika koji je prebio vršnjaka i poslao ga u bolnicu

Piše Šibenski.hr
19. listopada 2024. - 12:06

​Policijski službenici Policijske postaje Šibenik su proveli kriminalističko istraživanje nad maloljetnikom osumnjičenim za počinjenje kaznenih djela nasilničko ponašanje, teška tjelesna ozljeda u pokušaju i prijetnja.

Sumnja se da je osumnjičeni maloljetnik jučer, 18. listopada oko 14 sati u Šibeniku ispred škole, u nazočnosti većeg broja učenika, tjelesno nasrnuo na oštećenog maloljetnika zadavši mu više udaraca šakama u predjelu glave, od koje siline udaraca je oštećeni pao na tlo, gdje ga je nastavio udarati šakama u predjelu glave.

Sumnja se da je osumnjičeni maloljetnik sredinom rujna 2024. godine u Šibeniku, ozbiljno prijetio oštećenom maloljetniku, a koje prijetnje su kod oštećenog izazvale strah i bojazan za vlastiti život.

Doznajemo detalje maloljetničke tučnjave u Šibeniku: Jedan završio u bolnici, policija provodi istragu

U Općoj bolnici u Šibeniku oštećenom maloljetniku su okvalificirane lakše tjelesne ozljede.

Nakon dovršenog istraživanja osumnjičeni maloljetnik je uz kaznenu prijavu nadležnom državnom odvjetništvu u Šibeniku, predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave šibensko-kninske.

Kako smo jučer pisali, neslužbeno se doznaje da su na Trgu Dražena Petrovića, gdje se po svemu sudeći dogodila dogovorena tučnjava, u incidentu sudjelovali učenici Tehničke i Ekonomske škole u Šibeniku. O tučnjavi se prvo saznalo zbog snimke koja se dijelila po inboxima, a sinoć se čak pojavila i na Facebooku. Na videu se vidi kako jedan maloljetnik drugog udara šakom u glavu, nakon čega udareni tinejdžer pada na pod. Nemili slučaj, što posebno zabrinjava, dogodio se pred očima mnogih okupljenih učenika koji tučnjavu nisu ni pokušavali spriječiti.

 

19. listopad 2024 12:09