StoryEditorOCM
Crna kronikaTeže ozlijeđen motociklist

Policija objavila detalje prometne nesreće kod Šibenskog mosta; Kobno je bilo skretanje preko pune linije

Piše Šibenski.hr
24. kolovoza 2022. - 09:35

U prometnoj nesreći koja se u utorak, 23. kolovoza oko 17,18 sati dogodila na cesti D-8, pozicija između Šibenskog mosta i skretanja za cestu D-56, teže je ozlijeđen 49-godišnji motociklist, izvijestili su iz šibenske policije:

- Do prometne nesreće je došlo na način da 64-godišnjak, upravljajući osobnim automobilom Citroen šibenskih registarskih oznaka, na ravnom dijelu ceste skreće ulijevo na sporednu cestu preko pune linije u kojem trenutku je 49-godišnji vozač motocikla Honda šibenskih registarskih oznaka započeo radnju pretjecanja. Zbog udara u osobni automobil motociklist je pao i radi zadobivenih ozljeda je prevezen na liječenje u Opću bolnicu u Šibeniku odakle je pušten na kućnu njegu.

Protiv vozača osobnog automobila, radi izazivanja prometne nesreće, biti će podnesena kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku, a protiv motociklista će, zbog počinjenja prekršaja, biti podnesen Obvezni prekršajni nalog- kazao je Šime Pavić, glasnogovornik Policijske uprave šibensko- kninske

02. svibanj 2024 21:34