StoryEditorOCM
Crna kronikaopsežna akcija

‘Pao‘ šibenski diler: policajci uz pomoć psa na tri lokacije pronašli veliku količinu droge

Piše Šibenski.hr
18. travnja 2023. - 10:23

U Policijskoj postaji Šibenik dovršeno je kriminalističko istraživanje nad 48-godišnjakom osumnjičenim za neovlaštenu proizvodnju i promet drogama, izvijestili su iz Policijske uprave šibensko-kninske:

- Tijekom redovnog postupanja, u nedjelju 16. travnja u Šibeniku, policijski službenici Ravnateljstva policije, Mobilne jedinice prometne policije, u popodnevnim satima zaustavili su 48-godišnjaka te su preliminarnim pregledom kod njega uočili sumnjive paketiće i osumnjičenik je dragovoljno izručio 13,6 grama droge heroin- kazao je Šime Pavić, policijski glasnogovornik.

image

Velika zapljena droge u Šibeniku

PU Šibensko-kninska

Obzirom na sumnju da se osumnjičenik bavi nabavom i preprodajom droga postupanje su preuzeli policijski službenici Policijske postaje Šibenik te su uz Nalog Županijskog suda u Šibeniku i uz korištenje psa za detekciju droga Boy u nastavku kriminalističkog istraživanja od 17. travnja kod osumnjičenika na ukupno tri lokacije pronašli još dosta droge:

- Točnije, naši službenici pronašli su oko 2,2 kilograma heroina, 267 grama droge marihuane, 0,65 grama droge kokain, aparat za vakumiranje s vrećicama i veća količina novčanog iznosa u eurima.

Uz kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku osumnjičeni je predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave šibensko-kninske- rekao je policijski glasnogovornik.

02. svibanj 2024 18:55