StoryEditorOCM
Crna kronikaGrebaštica

‘Pao‘ 46- godišnji diler: Policija mu je u kući našla skoro kilogram speeda, bilo je kod njega i druge droge

Piše šibenski.hr
7. rujna 2020. - 09:36

U Odjelu kriminaliteta droga Službe kriminalističke policije je dovršeno kriminalističko istraživanje nad 46-godišnjakom osumnjičenim za neovlaštenu proizvodnju i promet drogama, izvijestili su iz šibensko-kninske policije.

- Postupajući po ranije prikupljenim saznanjima, temeljem naloga Županijskog suda u Šibeniku, 4. rujna u Šibeniku i Grebaštici, je obavljena pretraga obiteljskih kuća i popratnih prostorija koje koristi osumnjičeni 46-godišnjak, kojom prilikom je pronađeno i od njega oduzeto ukupno 836,3 grama bruto težine bijele praškaste materije karakteristične za drogu speed, 77,66 grama bruto težine zelene biljne materije karakterističnog izgleda za drogu marihuanu, 3 stabljike karakterističnog izgleda za biljku tipa canabis sativa visine od 40, 47 i 55 centimetara, 3 tablete ecstasy i dvije digitalne vage- kazala je Marica Kosor, glasnogovornica Policijske uprave šibensko-kninske.

Prema njezinim riječima, tijekom kriminalističkog istraživanja i pretrage obiteljske kuće u Grebaštici, zatečen je 41-godišnjak koji je dragovoljno izručio 7,25 grama bruto težine zelene biljne materije karakterističnog izgleda za drogu marihuanu i 2,1 gram bruto težine droge hašiš.

- Osumnjičeni 46-godišnjak je uz kaznenu prijavu, Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku, predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave šibensko-kninske, a protiv 41-godišnjaka će biti podnijet Optužni prijedlog Prekršajnom odjelu Općinskog suda u Šibeniku- zaključila je Kosor.

26. travanj 2024 16:32