StoryEditorOCM
Crna kronikanove informacije

Na šibensko područje došli specijalci iz Splita, brojne policijske snage traže Branka Kolopera. U jednoj kući pronađen njegov mobitel

Piše Marko Didić/SD
30. siječnja 2021. - 18:51
Blokada u gradskoj četvrti Vidici gdje se nalazi kuća osumnjičenog za višestruko ubojstvoNikolina Vuković Stipaničev/Cropix

U Šibenik su došli i pripadnici Specijalne policije iz Mravinaca pokraj Splita. U pitanju je 20-ak specijalaca koji pretražuju teren.

Naime, policija pretražuje sve nekretnine koje su povezane s osumnjičenim za ubojstvo Brankom Koloperom. U jednoj od njih pronađen je mobitel u njegovom vlasništvu i to je za sada glavni trag.

Policija je blokirala i Koloperovu kuću u gradskoj četvrti Vidici.

Glasnogovornik Policijske uprave šibensko-kninske Šime Pavić komentirao je današnju pucnjavu na tom području.

“Prvo smo zaprimili dojavu da je u Vodicama pronađeno tijelo mrtvog muškarca. Nakon toga je uslijedila dojava da su u Šibeniku još tri mrtve osobe, dva muškarca i jedna žena”, rekao je Šime Pavić i dodao da se redosljed ubojstava u ovom trenutku ne može znati te da će se to utvrditi kriminalističkim istraživanjem.

“Policija zna tko je počinitelj, u bijegu je i traga se za njim, cijeli operativni sastav je na terenu”, dodao je Pavić.

31. svibanj 2024 20:17