StoryEditorOCM
Crna kronikaKAZNENA PRIJAVA

Muškarac nakon tučnjave u drniškom kafiću završio s teškim ozljedama: ‘Udario ga je šakom, a potom nogom u glavu‘

Piše T. V.
6. lipnja 2024. - 19:16
Osumnjičeni je uz kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku, predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave šibensko-kninskeDamjan Tadic/Cropix

U Policijskoj postaji Drniš  provedeno je kriminalističko istraživanje nad 30-godišnjakom osumnjičenim za nanošenje teške tjelesne ozljede 42-godišnjaku.

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je osumnjičeni dana 4. lipnja u Drnišu u ugostiteljskom objektu, nakon kraćeg verbalno sukoba tjelesno napao oštećenog na način da su mu je zadao udarac šakom u predjelu glave, od koje siline udarca je oštećeni pao na tlo, nakon čega je oštećenom zadao još dva udarca nogom u predjelu glave.

U Općoj bolnici u Šibeniku oštećenom 42-godišnjaku okvalificirane su teške tjelesne ozljede te je zadržan na bolničkom liječenju.

- Osumnjičeni je uz kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku, predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave šibensko-kninske - rekla je Sanja Baljkas, glasnogovornica Policijske uprave šibensko-kninske.

22. lipanj 2024 06:34