StoryEditorOCM

Kaznena prijava pomahnitalom 60- godišnjaku: Pijan na Uskrs iz zračne puške ranio susjedovog psa

Piše šibenski.hr
14. travnja 2020. - 09:37

U Policijskoj postaji Drniš je dovršeno kriminalističko istraživanje nad 60-godišnjakom osumnjičenim za ubijanje ili mučenje životinja, doznaje se u šibensko- kninskoj policiji-

- Utvrđeno je da je osumnjičeni u nedjelju, na Uskrs, oko 16.50 sati u mjestu Ružić, u alkoholiziranom stanju, bez opravdanog razloga iz zračne puške pucao u psa u susjednom dvorištu 68-godišnjaka. Pri tome je psa ranio, nanoseći mu bol i izlažući ga nepotrebnim patnjama. Tom prilikom je osumnjičeni 68-godišnjaka tjelesno napao, pri čemu je došlo do međusobnog verbalnog sukoba- izjavila je Marica Kosor, glasnogovornica Policijske uprave šibensko- kninske.

Kako je kazala policijska glasnogovornica, protiv osumnjičenog (60) će biti podnijeta kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku, a protiv njega podnijet i Optužni prijedlog zbog prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira i Zakona o nabavi i posjedovanju oružja, dok je i protiv 68-godišnjaka podnijet Optužni prijedlog zbog prekršaja iz zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.

- Osim toga, osumnjičenom i oštećenom je izrečena mjera opreza zabrane približavanja, uspostavljanja i održavanja veze- zaključila je Kosor.

19. travanj 2024 20:03