StoryEditorOCM
Crna kronikašibenčani mogu odahnuti

Brodaričani pomogli policiji: u pokušaju bijega uhvatili serijskog lopova

Piše Šibenski.hr
8. svibnja 2023. - 08:54

U Policijskoj postaji Šibenik dovršeno je kriminalističko istraživanje nad 25-godišnjakom osumnjičenim za tešku krađu i četiri krađe, izvijestili su iz šibenske policije

- Temeljem dojave građana da su zadržali jednu osobu zatečenu u krađi, policijski službenici su uhitili 25-godišnjaka te su provedenim kriminalističkim istraživanjem od 7. svibnja utvrdili kako je osumnjičeni osim krađe u kojoj je zatečen u Brodarici 7. svibnja. U toj krađi lopov ništa nije otuđio prije pokušaja bijega, počinio još jednu provalu i tri krađe- rekao je Šime Pavić, glasnogovornik Policijske uprave šibensko-kninske.

Mladić je 29. travnja u Šibeniku je iz nezaključane kuće 41-godišnjakinji otuđio torbicu s novčanim iznosom od 200 eura, dan kasnije je u Šibeniku u trgovačkom centru iskoristio nepažnju zaposlenice i iz kase otuđio novčani iznos od 415 eura.

Nadalje, 4. svibnja u Šibeniku je provalio u crkvene prostorije odakle je otuđio novčani iznos od oko 50 eura, da bi 7. svibnja u Šibeniku iz nezaključanog stana 50-godišnjaka otuđio iz novčanika iznos od 280 eura.

- Uz kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku osumnjičeni je predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave šibensko-kninske- zaključio je policijski glasnogovornik.

31. svibanj 2024 17:21