StoryEditorOCM
ZanimljivostiIdeja za Dan žena

Prvu nedjelju u ožujku rezervirajte za dobro društvo, finu kapljicu i kupovinu koja vam štedi budžet

Piše šibenski.hr
29. veljače 2020. - 08:31

Takeover, Fotopoetika i Azimut udružili su snage i donose pop up buvljak kakav još nismo imali u Šibeniku. Ž.buvljak održava se povodom Međunarodnog dana žena, u nedjelju, 8. ožujka, a uz probranu odjeću, obuću i modne dodatke, organizatori najavljuju sudjelovanje Turističke zajednice grada Šibenika uz ponudu prigodnog vina nagrađivane Testament vinarije i umjetničke instalacije lokalnih autora, Jelene Živković i Danijela Hrga koji će od livade napraviti – insta worthy place to be. Jedva čekamo!

Nedjelja, 8. ožujka, u Šibeniku bit će kako i treba biti – sva u znaku žena! Članovi inicijative Takeover, kulturne udruge Fotopoetika i kluba Azimut u Šibeniku najavljuju – pop up Ž.buvljak na kojem će se predstaviti maksimalno 15 izlagača odjeće i obuće te modnih dodataka.

Ako želite sudjelovati, sve što trebate je 'pročešljati' svoje ormare i prijaviti se na e-mail fotopoetika@gmail.com s naznakom 'Za Ž.buvljak' i čekati potvrdni odgovor organizatora! Prijave za prodaju na buvljaku traju do petka, 6. ožujka ili do popunjena svih mjesta, ali požurite.

Ž.buvljak bit će održan na otvorenom, ispred Turističko – informativnog centra i kluba Azimut, od 10.30 do 14 sati, a za spektakularan dojam koji će voljeti i vaši Instagram profili, pobrinut će se lokalni umjetnici.

Jelena Živković zadužena je za photo wall, koji ćete nakon Ž.buvljaka htjeti i u svom dnevnom boravku, a počast ženama na njihov dan na sebi svojstven način odat će i umjetnik čije radove posebno rado nose upravo one – žene, Danijel Hrg.

Za poseban okus Ž.buvljaka tu je – Testament vinarija! Za ovaj event pripremili su rose od babića koji tako dobro paše uz žensko društvo, proljetne temperature i lagani shopping. Prvu nedjelju u ožujku rezervirajte za dobro društvo, finu kapljicu i kupovinu koja vam štedi budžet, a svoje sudjelovanje potvrdili su iz Turističke zajednice Grada Šibenika.

19. travanj 2024 18:37