StoryEditorOCM
Zanimljivostiotišao u ‘toalet‘

Pobjegao glavom bez obzira sa spoja, a da nije platio: ‘Pozvao sam te na piće, a ti si naručila 48 kamenica!‘

Piše vijesti SD
15. listopada 2023. - 14:26

Žena je izazvala lavinu komentara na društvenim mrežama nakon što je na TikToku objavila svoje iskustvo sa spoja u restoranu. Njezin partner je pobjegao i ostavio je da sama plati račun.

A evo i zašto.

Kad su sjeli, ona je pojela prvi tanjur s kamenicama i nastavila naručivati porciju za porcijom. Do kraja spoja pojela je prvo predjelo pa tom i 48 kamenica. I nije se suzdržavala prilikom jela već je svaku glasno srknula i s guštom mljackala. Sve se dogodilo u restoranu Fontaine‘s Oyster Houseu u Atlanti gdje nude 12 kamenica za nešto manje od 15 eura.

"Kad je stigla četvrta porcija, pogledao me ludo, ali nije me bilo briga... Morala sam dalje naručiti, bilo je tako ukusno", rekla je u videu.

Kada je stigao račun, njezin partner, za kojeg je rekla da je naručio samo jedno piće, rekao joj je da ide na toalet, ali se više nije vratio za stol.

"Zašto, dovraga? Rekao da ide na zahod i nije se vratio?", pita se i dodaje kako ga je čekala 30 minuta.

Sama je platila račun, koji je iznosio oko 180 eura bez napojnice, a kasnije se suočila sa odbjeglim dečkom. Rekla mu je da je bezobrazno pobjeći zbog računa, a on joj je odgovorio: "Ponudio sam te izvesti na piće, a ti si naručila svu tu hranu. Mogu ti vratiti iznos za piće."

I dok je ona ostala užasnuta partnerom koji joj je ostavio račun, čini se da su ljudi na društvenim mrežama stali na njegovu stranu. "Ne znam što je gore, 48 kamenica kao predjelo ili suludo mljackanje", komentirao je jedan korisnik na TikToku.

"Doslovno je rekao možemo li se naći na piću, a onda si popila pola oceana", napisala je druga osoba.

"Jedva sam slušao kako si srkala pa mogu zamisliti kako je zapravo bilo to uživo gledati", napisao je netko.

Bilo je i onih koji su stali na njezinu stranu.

"Stalno se vraćam ovom videu jer te kamenice izgledaju tako dobro i ja bih teško odoljela", komentirala je jedna korisnica TikToka

29. travanj 2024 03:13