StoryEditorOCM
ZanimljivostiBezvremenska odjeća

‘Buvljak svake četvrte‘ postao ‘Buvljak na travi‘ i dobio međužupanijski karakter

Piše šibenski.hr
16. srpnja 2021. - 12:20

Nema mjeseca praznog hoda za ljubitelja buvljaka, posebno onog u organizaciji Kulturne udruge Fotopoetika i kluba Azimut u Šibeniku. 'Buvljak -svake četvrte' postao je 'Buvljak na travi' koji će biti održan ove nedjelje, 18. srpnja, od 10 do 14 sati.

Da cijela priča o druženju uz odjeću i obuću kakvu nećete naći bilo gdje bude bolja – događanje je upravo postalo – međužupanijsko. Ispred kluba Azimut posjetitelje čeka gošća iz Istre – Vintage Wave, modni brend iz Labina.

Vrijeme je za nove komade

Uobičajeni Buvljak koji se sad već godinu dana održava jednom mjesečno u Šibeniku, u najavi je za ovu nedjelju, 18. srpnja. Uz uobičajene izlagačice iz županije, stiže i gošća iz Istre - Vintage wave modni je brend jedne mlade dame zaljubljenice u putovanja, različite kulture, umjetnost i vintage odjeću.

Ideja za nastajanjem je proizašla iz ljubavi prema vintage odjeći, revoltu protiv brze mode i neetičnom načinu proizvodnje, njegovanju zdravije planete i održivih načina života, ali i činjenice da je zapravo svaki komad vintage odjeće odraz nekog povijesnog osjećaja. Upravo taj osjećaj i vrijednosti želi se oživjeti kroz Vintage Wave. Jedan dio kolekcije baziran je i na ex yu zaboravljenim brendovima na čiju vrijednost i kvalitetu brend želi ukazati. Upravo stoga je i slogan brenda: Bezvremenska odjeća.

23. ožujak 2023 01:16