StoryEditorOCM
Lifestylepopularni show

Dan nakon Dore po HRT-u se kritizira voditeljski debi Anje Cerar i njezin ogrtač, evo tko je odlučio da ga ona nosi...

Piše Scena SD
24. veljače 2024. - 17:58

Sinoć se na pozornici Dore, Dušku Ćurliću pridružila voditeljica Anja Cerar, koja inače radi u kulturi HRT-a. Jutro poslije Dore doznajemo kako se na Prisavlju u zgradi HRT-a uvelike kritizira Anjin voditeljski debi, njezini kolege misle da se nije dobro snašla u ovom projektu smatrajući kako nije bila dovoljno opuštena, a najviše se priča o ogrtaču kojeg je nosila.

Ni gledateljima ispred malih ekrana nije se svidjelo kako se ova Zagrepčanka snašla pred kamerama, a i oni su zapazili sada već ‘famozni‘ ogrtač. Ovo su samo neki od komentara na društvenim mrežama i Forum.hr-u.

image

Anja Cerar

HRT

Ova došla u kucnom ogrtaču.

Styling voditeljice ajme, živi očaj!

Kaj je s outfitom. Za bingo američke bake?

Isuse gdje su ovu našli...

Tko je odbrao stajling voditeljice?

U faci Nives Celzijus za siromašne.

Voditeljica može odmah na spavanje nakon završetka kad je u kućnom ogrtaču.

Je samo meni očajna Anja?? Lako za očajni stajling. Sva je ukočena i priča kao robot.

Cringe voditelji, gore nego jučer. Toliko ukočeno i awkward.

Voditeljica ko kad u pidžami ideš kupiti cigare pa samo nabaciš kaput.

Vadi Nikolinu Pišek! Voditeljka kritična!

image

Anja Cerar

Slobodna Dalmacija

Inače, za Anjin stajling koji se našao na meti kritika bila je zadužena kostimografkinja Lena Andrijević Beroš. Ona je jedan od osam kostimografa koji rade na državnoj televiziji (među njima najpoznatija je Nataša Svekler koja je obično zadužena za najveće projekte, no na ovoj Dori nije radila).

Andrijević Beroš na HRT-u radi već dugi niz godina, a upravo je ona sa svojim timom bila zadužena za stajlinge u posljednje dvije sezone showa ‘Zvijezde pjevaju‘ te za emisiju Danijele Trbović ‘5.com s Danielom‘ u kojoj je, sjetit će se oni koji su često gledali tu emisiju, Daniela u više navrata imala na sebi upravo - ogrtače.

image

Anja Cerar, Duško Ćurlić i Maja Ciglenečki

Slobodna Dalmacija

Prije mjesec dana u razgovoru za Gloriju Anja Cerar rekla je kako u izbor Lene Andrijević Beroš nimalo ne dvoji. Na pitanje strahuje li pomalo od kritika koje nerijetko jednako prate voditelje kao i izvođače rekla je:

- Analize i kritike su dio posla koji se odvija u javnom prostoru, ili bi barem trebale biti. Što su konstruktivnije, ozbiljnije ih shvaćam. Što su apsurdnije, više zabave za prijatelje i mene.

26. travanj 2024 13:57