StoryEditorOCM
Glazba6.travnja

Omiljena glazbenica u Azimutu: Nika Turković hvaljeni novi album "11" predstavlja i u Šibeniku

Piše Šibenski.hr
22. ožujka 2023. - 09:20

Za zagrebački koncert Nike Turković u klubu Peti Kupe traži se karta više, a Nika namjerava 6. travnja napuniti i  šibenski klub Azimut gdje će prvi put predstaviti svoj novi album "11". 

Cijeli album, ali i neke od najvećih hitova svjetskih i domaćih zvijezda Nika će uživo predstaviti šibenskoj publici.

"Divno je bilo snimati nove pjesme, ali posebno se veslim nastupima. Ne mogu dočekati da se napokon susretnem sa Šibenikom i da vidite što smo vam sve pripremili" - rekla je Nika.

image

Nika Turković

Marko Miščević/Cropix

Nika Turković nedavno je objavila debitantski album i mahom osvojila publiku i kritiku. Priča albuma "11" još nije završena je nedavno predstavila i vizionarski spot za pjesmu "sam(a)" koja nosi hrabru poruku ljubavi prema sebi i emancipiranosti.

"‘Sam(a)’ je moja najveća pjesma do sad, za koju sam od početka znala da će morati dobiti svoj video spot. Imala sam ideju scenarija koji zapravo opisuje neke glavne stadije tugovanja i puštanja toga svega iz sebe/ svog života, pa je tako ovaj puta spot, uz Luku Sepčića dobio i dašak mog režiranja, u čemu sam se prvi put nekako jako amaterski okušala. Više sam raspisala svoju viziju, koju je Luka onda pretočio u sve što sam si ikad zamislila. Mislim da su SESTRICE ovoga puta napravile nešto meni najljepše do sada i nekako mi to sve skupa savršeno zatvara ovu cjelinu koju nosi album ‘11’."- kazala je Nika Turković.

19. travanj 2024 17:16