StoryEditorOCM
Glazbatjedan na tvrđavama

Od vrhunskog jazza na Baroneu, do koncerata Josipe Lisac i Tonija Cetinskog na Mihovilu! Evo kako do ulaznica

Piše Šibenski.hr
8. kolovoza 2022. - 19:11

Koncertni tjedan večeras na Tvrđavi Barone otvaraju Michaela Rabitsch, vrhunska austrijska jazz trubačica i pjevačica te njen partner, gitarist Robert Pawlik koji su udružili snage s vizualnom umjetnicom Ninom Šegović s kojom će predstaviti projekt imena Michaela Rabitsch & Robert Pawlik Quartet!

- Potom se sutra koncertni program seli na Tvrđavu sv. Mihovila gdje će nastupiti diva hrvatske glazbene scene Josipa Lisac! Svi njezini koncerti na šibenskoj pozornici dočekani su s oduševljenjem publike pa zasigurno ni ovaj neće biti iznimka. Svi ljubitelji klapske pisme na svoje će doći u četvrtak kada na Tvrđavi sv. Mihovila gostuje klapa Rišpet. Svoje ulaznice za oba koncerta još uvijek možete kupiti putem sustava Eventim – poručuju iz Tvrđave kulture Šibenik.

Predzadnji koncert iz programa RTL Musica 'Glasno s Tvrđave' donosi koncert Gorana Bare & Majki koji je ovaj puta umjesto u četvrtak na programu u petak 12. kolovoza, dok koncertni tjedan zaključuje rasprodani koncert Tonyja Cetinskog koji nastupa u nedjelju na Tvrđavi sv. Mihovila.

18. travanj 2024 15:34