StoryEditorOCM
Glazbasrpanj 2022.

Najavljeno deseto izdanje šibenskog Regius festivala: po prvi puta će trajati tri dana, veliko otvaranje na tvrđavi sv. Mihovila

Piše Šibenski.hr
1. prosinca 2021. - 15:01

Šibenski Regius festival svoje jubilarno deseto izdanje proslavit će od 7. do 9. srpnja 2022. Povodom jubileja organizatori najavljuju broje novosti i promjene koncepta.

Tako će ovaj dugogodišnji šibenski glazbeni projekt po prvi put trajati tri dana, a započet će velikim koncertom otvorenja, 7. srpnja na najljepšoj pozornici na Jadranu – Tvrđavi sv. Mihovila. Nakon toga program se nastavlja na čarobnoj lokaciji Martinska nasuprot Šibenika gdje će sve posjetitelje uz odličnu glazbu, uživati u kampu guste borove šume i skrivenim plažama s pogledom na staru gradsku jezgru, kako najavljuju iz PARK organizacije.

Koncept od ove godine koji obuhvaća suradnju s glazbenom platformom muzika.hr se nastavlja. Njezin osnivač i glavni urednik Edo Plovanić kreativni je direktor projekta REGIUS x MUZIKA.

- Ove godine odgodili smo zamišljeno deseto izdanje festivala za iduće ljeto, što nam je dalo vremena i kreativnosti da ga dogodine napravimo u punom sjaju. U suradnji s muzika.hr radimo na tome da iduće godine u Šibeniku svim posjetiteljima festivala pružimo zaista jedno novo festivalsko iskustvo. Ono će obuhvatiti odličnu glazbu, sunce, more, kupanje i kapiranje, a sve započinje na Mihovilu što nas posebno raduje - kazao je Igor Bergam iz organizacijskog tima festivala.

image
Regius festival

Za novi vizualni identitet festivala zaslužna je podgorička ilustratorica i influencerica Andrijana Vešović koja je regionalno poznata pod pseudonimom Zombijana Bones.

Od danas su u prodaji limitirane i povoljne “Blind” ulaznice za festival koje se mogu kupiti do 1.1.2022.

18. travanj 2024 21:34