StoryEditorOCM
Nogometulaganje u budućnost

Šibenik potpisao profesionalni ugovor s izrazito talentiranim nogometašem; Viktor Damjanić na Šubićevcu do 2025. godine

Piše Šibenski.hr
6. listopada 2022. - 16:13

HNK Šibenik potpisao je profesionalni ugovor s izuzetno talentiranim stoperom Viktorom Damjanićem do 2025. godine, objavili su iz kluba sa Šubićevca.

Viktor Damjanić je u HNK Šibenik došao sa samo 12 godina, te je od tada prošao kategorije od starijih pionira, kadeta te juniora. Istaknuo se svojom igrom, talentom i zalaganjem čime je i zaslužio profesionalni ugovor s našim klubom.

image


Viktor Damjanić

Nikolina Vukovic Stipanicev/Cropix

- Izuzetno smo sretni da možemo objaviti kako smo potpisali 3-godišnji profesionalni ugovor s Viktorom Damjanićem, aktualnim U-17 reprezentativcem koji je svoj nogometni put gradio kroz našu školu nogometa. Radi se o izuzetno talentiranom igraču vrhunskih nogometnih predispozicija pred kojim je sigurno lijepa budućnost i veliki rezultati. Viktoru želimo puno uspjeha te puno dobrih igara u dresu Narančastih! – istaknuo je sportski direktor kluba Dario Dabac.

Povodom potpisa ugovora Damjanić je rekao:

- Sretan sam i ponosan što sam dobio ovu priliku. Veliko je zadovoljstvo potpisati profesionalni ugovor za klub u kojem sam proveo 5 godina kroz omladinski pogon. Zahvaljujem se upravi i sportskom direktoru na prilici te ću se svaki dan truditi da opravdam njihovo povjerenje.

image


Viktor Damjanić

Nikolina Vukovic Stipanicev/Cropix
26. lipanj 2024 21:53