StoryEditorOCM
NogometVječiti dalmatinski derbi

Šibenčani "nabrijani" na Splićane: Igra nam samo pobjeda kontra Hajduka, sve drugo je neuspjeh

2. rujna 2017. - 14:29

Nogometaši Šibenik ne kriju da ih peku tri uvodna poraza u novoj drugoligaškoj sezoni zbog kojih su trenutačno na posljednjem mjestu na tablici. Gorak okus "narančasti" žele isprati protiv Hajduka II koji im u nedjelju (17 sati) stiže na Šubićevac:

- Dosadašnji dio sezone trebamo zaboraviti što prije. Jedva čekamo utakmicu sa Splićanima. Sve osim pobjede, bio bi neuspjeh- jasan je Luka Celić, veznjak Šibenika.

Kontra Splićana će na klupi "narančastih" debitirati Borimir Perković:
- Hajduk je uvijek mamac. No, svaka utakmica sama po sebi je dovoljan motiv. Volio bih da sam imao koji dan više za treniranje i upoznavanje s momčadi. Međutim, prvi signali su veoma dobri. Kod svojih momaka vidio sam veliku želju. Mislim da su silno motivirani. Stoga, očekujem dobru utakmicu i nadam se da ćemo osvojiti tri boda- govori Perković.

Novi trener ima želju kako bi njegova momčad trebala izgledati na travnjaku:
- Gledao sam Šibenik u Solinu i shvatio da moramo biti puno agresivniji, naročito kad igramo na svom Šubićevcu. Šibenik na krilima te agresije mora dolaziti do pobjeda- opet će Perković.

Stručni stožer Šibenika gledao je Hajduka II u porazu protiv Dinama II:
- Vidjeli smo da su Splićani tehnički potkovani, živi i pokretljivi. Vjerujte, dobro smo se pripremili za njih, tako da će i oni morati dobro voditi računa o našoj igri- kaže trener "narančastih".

Budući da je zbog nastupa reprezentacije prvoligaška stanka, moguće je da na Šubićevcu istrči netko od Hajdukovih prvotimaca:
-Da, postoji opcija da zaigra netko od igrača koji su imali manju minutažu, ili se vraćaju nakon ozljeda. Ali, to ništa ne mijenja u našim planovima- samouvjeren je Perković.

I on ima manjih problema u odabiru prve postave:
- Tako je, neki igrači se žale na ozljede. Prije svega, Brazilac Brito. No, imamo 25 igrača i borit ćemo se s onim čime raspolažemo- zaključio je kormilar Šibenika.

Utakmica Šibenik- Hajduk II počinje u 17 sati.
Vjerojatni sastav Šibenika: Žitanjak- Pecolaj, Vukorepa, Ćosić, Šare- Roca- Maleš, Banić, Celić, Musa- Brekalo.

08. srpanj 2024 13:22