StoryEditorOCM
NogometPALA JE ODLUKA

Sada je službeno, Goran Tomić je novi trener Rijeke: ‘Ne zanimaju nas šok-terapije ni vatrogasna rješenja‘

Piše Predrag Jurišić/SN
1. ožujka 2021. - 12:05

Novi trener Rijeke je, kako smo i najavili, Goran Tomić! Bivši trener Lokomotive u nedjelju je doputovao iz Salzburga na razgovore s vodstvom kluba s Rujevice, a u jutarnjim je satima ponedjeljka pušten "bijeli dim", Rijeka i Tomić dogovorili su suradnju!

"Goran Tomić novi je trener Hrvatskog nogometnog kluba Rjeka. Predstavljanje trenera održat će se danas u press centru HNK Rijeka", poručili su s Rujevice. 

Sportski direktor Ivan Mance pojašnjava za SN:

"Bilo je još nekoliko kandidata, u igri su bili domaći i inozemni treneri, ali naš je prvi izbor bio Tomić i nakon dvosatnog razgovora pronašli smo zajednički jezik. Ne zanima nas nikakvo vatrogasno rješenje, ne zanima nas šok-terapija, kao ni kratkotrajno prodrmavanje momčadi. Nama treba isključivo trener koji će dugoročno voditi našu momčad i koji se svojim razmišljanjima uklapa u našu strategiju i viziju klupskoga života. Tako smo dosad funkcionirali, tako ćemo i nastaviti. Izbor trenera krucijalna je stvar za svaki klub, dobro smo promislili i vjerujemo da je u ovom trenutku Tomić pravo rješenje za Rožmanova nasljednika, te da će biti naše dugoročno rješenje", kaže Mance.

20. travanj 2024 05:13