StoryEditorOCM
NogometMercato na Šubićevcu

Mal Mehmeti potpisao ugovor sa Šibenikom, propao posao s igračem zvučnog nogometnog prezimena

Piše Krešimir Gulin
9. veljače 2022. - 10:29

Novi igrač Šibenika je Mal Mehmeti koji je s Narančastima potpisao ugovor do kraja aktualne sezone, s mogućnošću produženja na još dvije godine, objavili su sa Šubićevca.

Mehmeti je 19-godišnji krilni igrač rođen u Prištini. Iz KF Trepča Mitrovica u Hrvatsku je došao prije godinu dana, te je pola sezone igrao za juniore Istre dok je prvi dio aktualne sezone proveo u trećeligašu Trnju.

Narančastima se pridružio na pripremama u Medulinu uoči utakmice s Istrom 1961 te je u ovom periodu zadovoljio ukus struke.

Također, Antonio Asanović (31) koji je ponikao u omladinskom pogonu Hajduka iz Splita, a koji ima dugogodišnje iskustvo igranja u inozemstvu, potpisao je za HNK Šibenik ugovor do kraja sezone 2021/22. Posljednjih pola godine bio je bez kluba, a posljednja stanica bila mu je slovačka Senica.

image
Ivica Vidović, Antonio Asanović i Dino Skorup do kraja se zone će nositi dres Šibenika

Osim njih dvojice, Šibenik je tijekom zimskog prijelaznog roka doveo još dvojicu igrača na posudbe do kraja sezone. Riječ je o veznjacima Dinu Skorupu i Ivici Vidoviću, koji su na Šubićevac stigli iz Hajduka, odnosno Dinama.

Skorup je već obje utakmice drugog dijela sezone (Hajduk i Slaven Belupo) započeo u prvih 11, dok je Vidović oba puta ušao s klupe.

Inače, Šibeniku je propaoplan dovođenja Francuza Kloppa, desnog braniča iz biogradskog Primorca. Kako doznajemo, matični Kloppov klub iz Francuske tražio je čak 100 tisuća eura odštete.Budući da su se novi vlasnici Šibenika tek izvukli iz blokade FIFA-e koju su im u dotu ostavili prethodnici iz Kolumbije, logično je bilo da ne odriješe dodatnu kesu za igrača zvučnog nogometnog prezimena, koji svoju vrijednost tek treba dokazati.

26. lipanj 2024 04:12