StoryEditorOCM
NogometUSUSRET TURSKOJ

Izbornik Dalić još uvijek vjeruje u nastup Petkovića i Juranovića, jedan Vatreni napustio tabor reprezentacije

Piše Dražen Antolić/SN
10. listopada 2023. - 19:19

Andrej Kramarić napustio je tabor hrvatske reprezentacije i oporavak od rupture mišića nastavit će u Hoffenheimu. Tako je i službeno potvrđeno ono što se znalo i prije okupljanja, a to je da Kramarić neće biti u konkurenciji za utakmice s Turskom i Walesom. Koliko god on to želio....

Kramarić je drugi nakon Luke Ivanušeca koji je otpao nakon što je izbornik dao popis 23 igrača, od ranije nema Perišića i Oršića. Naknadno su priključeni Moro i Beljo.

No, to nipošto nije kraj problemima. Bruno Petković i Josip Juranović nisu trenirali u Maksimiru niti u utorak s ekipom, imali su specijalan tretman. Putuju s momčadi u srijedu u Osijek, ali Petković ne može igrati u četvrtak, možda ni Juranović. Čim su s momčadi, Dalić im se nada da bi eventualno mogli nastupiti u Walesu. Ostali su normalno trenirali, tako i Josip Šutalo, koji je imao problema s leđima.

Stožer Vatrenih, dakle, za Tursku ima sljedeći kadar: vratari Livaković, Ivušić i Labrović, obrambeni igrači Stanišić, Šutalo, Gvardiol, Barišić, Sosa, Erlić i Vida, veznjaci Modrić, Brozović, Kovačić, Majer, Moro, Vlašić i napadači Brekalo, Musa, Beljo i Pašalić.

 

30. travanj 2024 15:17