StoryEditorOCM
Nogometizbornik pretjerao

Dalić kružio po cijeloj državi i okolici, tu su i privatne poduzetničke akcije, umjesto posvećenosti svom poslu

Piše Robert Matteoni/SN
18. listopada 2023. - 20:56

Zlatko Dalić je nakon svoje slabije forme na Euru po povratku jasno iznio u čemu je pogriješio, a na što mu je ukazano i od nekih “desnih mu ruku”. Javno je iznio da će promijeniti te stvari i opći gard. To je doista i učinio, te je Hrvatska nastavila putem logičnijeg i uspješnijeg funkcioniranja, osiguravši SP, iskorak u Ligi nacija, odličan nastup u Kataru i dobar nastup u Final Fouru.

Negdje po putu 2023. godine Dalić kao da je počeo vraćati krive postavke iz 2021. (Euro). Počeo je više pričati o sebi i svojim uspjesima, ocjenjivati svoje šestogodišnje poteze “dobrima, ma ne dobrima nego odličnima”., pišu Sportske novosti.

Izbornik kruži po cijeloj državi i okolici, ide svugdje gdje ga zovu da im uveliča event i svakom zvanom i nezvanom želi ugoditi, drži predavanja, a usput je imao i privatne poduzetničke akcije.

Dalić nam je proteklih mjeseci više djelovao kao čovjek koji je sve više zaokupljen razmišljanjem što će raditi nakon Eura 2024., nego posvećen tome kako reprezentaciju tamo odvesti, odnosno, kako je pripremiti da do Njemačke stigne u najboljem izdanju.

30. travanj 2024 20:48