StoryEditorOCM
Nogometsve po planu

Carević ljut i nakon uvjerljive pobjede na ‘vrućem‘ gostovanju: ‘Imali smo sedam-osam ‘mrtvih‘ šansi...‘

Piše K. G.
14. travnja 2024. - 19:03

Mario Carević, trener Šibenika, uoči utakmice s BSK-om u neslužbenim ćakulama govorio je kako misli da je to najteže gostovanje Narančastih do kraja sezone.

Na terenu u Slavoniji Šibenčani su bili apsolutno gospodari, izdominirali su domaćina i po prikazanom mogli slaviti i uvjerljivije od konačnih (3:1).

Međutim, ne treba sitničariti. Najvažnije je da su tri boda u džepu i da se Zrinski nije odlijepio nakon što je i on slavio na teškom gostovanju na Krimeji kontra Orijenta.

Na tablici je ostao status quo. Zrinski ima dva boda više od Šibenika. No, Narančasti sve konce drže u svojim rukama. Ili, ne promijeni li se stanje na tablici do zadnjeg kola, Šibenik mora dobiti Zrinskog u Gradskom vrtu.

Evo što je Carević kazao nakon pobjede u Bijelom Brdu:

- Mislim da smo stvarno zaslužili pobjedu, na jako teškom gostovanju. BSK je domaćinska ekipa, imaju kvalitetu a situaciji su da se moraju boriti za goli život. Osim toga, bili su u pozitivnom nizu. Zbilja, sve nam je išlo po planu- rekao je trener Šibenika.

Unatoč vrijednim bodovima, strateg Narančastih nije bio do kraja zadovoljan:

- Smatram da smo ranije morali umiriti utakmicu s trećim pogotkom. Mislim da smo imali sedam-osam ‘mrtvih‘ šansi i ljut sam na realizaciju. Ali, u konačnici mogu biti zadovoljan jer pobjeda na ovakvom terenu i teškom gostovanju me zbilja veseli- zaključio je Carević.

Iduću utakmicu Šibenik igra u subotu, 20. travnja na Šubićevcu gdje će ugostiti Solin.

29. travanj 2024 19:17