StoryEditorOCM
Nogometograničen budžet

Brkljača još uvijek nije razveselio Carevića, evo gdje momčad Šibenika najviše ‘škripi‘

Piše Davor Trutin/SN
4. srpnja 2024. - 08:56

Roster Šibenika i dalje nije zadobio nešto konkretniji izgled. Odnosno, popuna, a posebice jačanje igračkog kadra, još ide u sporijoj brzini.

Čelni ljudi kluba sa Šubićevca sastanče na dnevnoj razini, vjeruje se da će i dolazak predsjednika i vlasnika kluba Željka Karajice nešto ubrzati, odnosno konkretizirati ljetni prijelazni rok.

Najviše posla je ipak za novog sportskog direktora Marija Brkljaču, koji mora u očito ograničenijem budžetu odvesti tražena pojačanja za momčad Marija Carevića.

Prema našem mišljenju, Narančastima najviše ‘škripi‘ sredina terena.Srce momčadi za sada pokrivaju tek Iker Pozo i Ivan Roca te dva igrača koji realno nisu u ovom trenutku adekvatna rješenja (Appah i Iyendjock). Šibeniku trebaju barem dvojica veznjaka, jedan defanzivnijih sklonosti, te ‘osmica‘, vezni ‘box to box‘.

Stigao je talentirani Vasilj, koji se u Dubravi prošlo proljeće vraćao nakon teške ozljede, dok se oko Mrzljaka i Vrbančića, koji su se spominjali proteklih dana, još ništa ne zna u kontekstu mogućih dolazaka na Šubićevac.

Cervić je zazivao i jednog stopera, po mogućnosti ljevaka, jer je ostao na Punčecu, Periću i Gačiću, dok mladi Morrison obećava, ali uopće nema seniorskog iskustva..

Novi sportski dirketor mora pronaći i rješenja na oba boka, posebice ako Carević i dalje bude igrao u formaciji 3-4-2-1.

Ukratko, za sada ljetni prijelazni rok na Šubićevcu teče mirno, a kada će se ubrzati možemo samo nagađati.

04. srpanj 2024 08:57