StoryEditorOCM
Mali nogometZacrnilo im se pred očima

Težak poraz za kraj godine: Nije još Božić, ali je pukla petarda u mreži Crničana

Piše Tonči Vlašić
13. prosinca 2020. - 13:11

Obrana, obrana i samo obrana. U osam utakmica samo je jednom 'sve pošlo k vragu' kad je u pitanju dubrovačka obrana i to prošlo kolo kod Uspinjače Gimka, ali nakon tih 0:7, jednog od najtežih poraza u povijesti, čista petica, te se Crnici zacrnilo pred očima, a što su prethodno doživjeli AFC Universitas, Osijek Kelme, Vrgorac i aktualni prvak, Olmissum. Pet od osam utakmica dobili su 'crveno plavi' ove sezone!

Hrvoje Cvjetković igra odlično, Alen Turuk je sjajan na vratima, nema nitko dva takva vratara kakva ima Square, a Turuk i Zoran Primić su razlog zbog čega treba zapljeskati Hansu Matiću. Gordan Duvančić je sve odlično posložio, dirigira u terenu, te s klupe. Luka Vuletić je baš pojačanje. Damjan Šulić nosi sve pred sobom, Haron Džanković potvrđuje iz utakmice u utakmicu kako je jedan od najboljih mladih igrača u Hrvatskoj. Pohvaliti treba i Nika Drobca. Izborio je kazneni udarac protiv Crnice, koji je realizirao Cvjetković. Igrači na kraju hvale i Ivana Tomšića. On je ima mjesec dana 'tata mata' za kondiciju. Square svih 40 minuta utakmice ne staje.

Square je zahvaljujući svemu spomenutom potisnuo Crnicu, koja je bila treća. Sad ga ona gleda u leđa. Crnica je zaključila prvi dio. Square nije. U srijedu, 16. prosinca, igra u Gospinom polju zaostatak protiv Alumnusa. Bit će svakako ljepše, želja je Squarea, ispratiti 2020. i dočekati 2021. s još jednom pobjedom.

Square – Crnica 5:0

DUBROVNIK Sportska dvorana u Gospinom polju. Bez gledatelja. Suci: Ivan Mujan i Edo Vulić, treći sudac: Ivan Šalinović (svi Split), delegat: Luka Klaić (Popovići).

Strijelci: 1:0 Konsuo (8), 2:0 Vuletić (19), 3:0 Cvjetković (24-6m), 4:0 Cvjetković (33), 5:0 Džanković (35).

SQUARE: Turuk, Vuletić, Cvjetković, Duvančić, Šučić, Primić, Džanković, Klečak, Konsuo, Perić, Drobac. Trener: Hans Matić.

CRNICA: Bilić, Škugor, Subotić, Stojković, Vuković, Kuač, Nadoveza, Ćaleta Car, Žilić, Šamija, Radić. Trener: Mladen Perica.

19. travanj 2024 15:40