StoryEditorOCM
Košarkavraća se martin

Pokrenuo se kultni klub s Baldekina: Nakon trenera, riješili i prvo pravo pojačanje

Piše Krešimir Gulin
11. lipnja 2024. - 19:01

Gotovo mjesec i po dana trajala je šutnja s Baldekina nakon neslavno završene protekle sezone. Kao da je čelnim ljudima Šibenke trebao malo duži ‘time out‘ da razmisle kako i što dalje.

Međutim, onda se zakotrljala prava lavina iz kultnog kluba. U ponedjeljak su i službeno objavili ime novog trenera. Trogodišnji ugovor s Narančastima potpisao je 31-godišnji Zadranin Roko Jurlina.

Mladi, ali vrlo talentirani trener. U skladu s godinama i neiskusan, posebice u radu sa seniorima. No, ne treba prerano žuriti sa zaključcima, već čovjeku dati šansu...

Već dan poslije iz Šibenke su zagolicali maštu svojih navijača objavom videa na društvenim mrežama koji više otkriva nego skriva. U tom videu najavljuje se skori dolazak prvog velikog igračkog pojačanja.

Svima je jasno da se radi o Šibenčaninu Martinu Junakoviću, koji se vraća u matični klub iz Širokog. Doista, 30-godišnji razigravač trebao bi biti istinsko pojačanje za Narančaste.

Ne samo igrački zato što se radi o silno kvalitetnom košarkašu koji pokriva zahtjevnu poziciju playmakera, nego i čovjeku koji bi trebao donijeti i liderske sklonosti momčadi s Baldekina.

Odlična je stvar što za jednog od nositelja igre imate domaćeg, hrvatskog košarkaša, pa vam ostaje prostora za popunjavanje deficitarnih pozicija sa strancima.

Inače, pregovori s Junakovićem aktualizirani su još početkom ove godine i čini se kako će uskoro biti i službeno stavljen potpis na ugovor. Ako već i nije...

13. lipanj 2024 19:15