StoryEditorOCM
Košarkaplaymaker šibenke

Antonio Klarin: ‘Navijači, dajete nam veliki vjetar u leđa i znajte da svaki od vas čini razliku’

Piše Šibenski.hr
8. studenog 2022. - 08:13

Ovih dana dovoljno je reći – Antonio Klarin. Simpatičan Antonio svojom igrom na terenu oduševljava navijače, a sada smo ga nakon napornih treninga i utakmica na zasluženom odmoru malo uhvatili da vam ga i osobno približimo, piše službena stranica GKK Šibenke

Šest pobjeda zaredom. Da ti je netko rekao na početku sezone da ćete ovako krenuti vjerojatno ne bi vjerovao. Kao igrač jedine neporažene ekipe u čemu je tajna?

– Nakon niza dobro odigranih pripremnih utakmica mi smo vjerovali da možemo dobro krenuti u prvenstvo. Ona najvažnija, prva dobivena prvenstvena utakmica protiv Dinama na Baldekinu je bilo probijanje leda, a u Velikoj Gorici smo postali svjesni da u svakoj utakmici možemo ići na pobjedu.

Izvrsno izgledaš na terenu, primjetili su to i navijači, nazivaju te novim snajperom. Bi li mogao preuzeti taj nadimak od Baše?

– Daleko sam ja od snajpera. Za preuzeti taj nadimak od Baše treba još puno truda i ispucanih šuteva na treningu. Siguran sam da bi se i Bašo sa mnom složio.

image

Antonio Klarin

Niksa Stipanicev/Cropix

Šibenka ima pohvale i od izbornika Petrovića, koliko vam to kao ekipi, ali i tebi znači?

– Kad to kaže izbornik, puno znači, a kada je izbornik Aco Petrović onda to ima i dodatnu težinu. Meni riječ podrške svih relevantnih osoba u košarci puno znači, jednako kao i mojim suigračima. Svi smo mi redom mladi igrači koji uvijek vole čuti riječ podrške.

Što Antonio radi kada nije na parketu ni na treningu, kakav si privatno?

– Kad nisam na treningu ili na utakmici najviše volim spavati. Rekao bih da koristim svaki slobodan trenutak za spavanje haha:). Volim se družiti sa suigračima ili pogledati neki dobar film.

Na terenu ste ekipa i vidi se da je atmosfera dobra, ali tko je dežurni zafrkant u ekipi?

– Najveći zafrkant je definitivno Jambrović, no Jure nije daleko!

Početak je sezone ima tu još posla, ono što vas sada očekuje je i zaostala utakmica sa Cedevitom junior.

– Rekao bih da je Cedevita jedna jako dobra ekipa i svakako neće biti ni malo lako pogotovo na gostujućem terenu, ali mi ćemo dati sve od sebe i pokušati nastaviti ovj naš fantastični niz. Ono što kao igrač u svoje ime, odnosno u ime ekipe mogu obećati je to da ćemo u Domu sportova ostaviti srce na parketu.

I za kraj, poruka Funcutima, vjerujemo da tebi i ekipi dosta znači njihova podrška?

– Hvala cure i momci s južne tribine i svih ostalih tribina na kojima se redom pojavljujete. Dajete nam veliki vjetar u leđa i znajte da svaki navijač čini razliku- kazao je Klarin u razgovoru za službenu mrežnu stranicu GKK Šibenke

image

Antonio Klarin poveo je i pobjedničku pjesmu s navijačima

Milan Balaban
09. svibanj 2024 08:10