StoryEditorOCM
BaštinaOvo se stvarno isplati

Šibenske tvrđave časte nove članove Kluba prijatelja! Evo detalja o akciji ‘dva za jedan‘

Piše Šibenski.hr
25. travnja 2022. - 12:35

U sklopu manifestacije Noć tvrđava, koja se u Šibeniku održava posljednja dva dana u travnju, traje i akcija učlanjenja u Klub prijatelja šibenskih tvrđava, poručuju iz Javne ustanove Tvrđava kulture Šibenik.

Noć tvrđava bit će održana 29. i 30. travnja na Tvrđavi sv. Mihovila i Tvrđavi Barone. Oba dana ulaz na šibenske tvrđave bit će slobodan, kao i svi sadržaji u sklopu manifestacije.

- Svi koji to još nisu učinili, 29. i 30. travnja mogu postati članovi Kluba prijatelja šibenskih tvrđava na blagajnama Tvrđava sv. Mihovila i Barone te na blagajni Kuće umjetnosti Arsen. Nove članove koji Klubu pristupe tijekom Noći tvrđava, častimo jednim dodatnim članstvom za člana obitelji, prijatelja ili partnera! – govore iz Javne ustanove Tvrđava kulture Šibenik.

Godišnja članarina iznosi 70 kuna, a članska iskaznica omogućuje godinu dana uživanja na šibenskim tvrđavama, slobodan ulaz na pojedine programe na Tvrđavi Barone te ostale pogodnosti.

- U džepu svakog ljubitelja nasljeđa Šibenika nalazi se iskaznica Kluba prijatelja. Još od lipnja 2014. godine, Klub svojim članovima širom otvara vrata šibenskih tvrđava i jedinstvenih trenutaka, od uzbudljivih koncerata do raznih kulturnih manifestacija. Iskaznica Kluba također je znak ulaganja u kulturno nasljeđe grada jer se dio iznosa članarina usmjerava na obnovu stare gradske jezgre Šibenika – pozivaju iz JU Tvrđava kulture Šibenik.

Noć tvrđava, spomenimo, označava i početak koncertne sezone na Tvrđavi sv. Mihovila. U petak 29. travnja u 20 sati pod tribinama sv. Mihovila publiku će prvo zagrijati pobjednik showa 'The Voice', karizmatični Vinko Ćemeraš & Talvi Tuuli, a mikrofon kasnije preuzimaju Songkillersi na čijim je koncertima vrhunska atmosfera sigurna stvar.

19. travanj 2024 15:36