StoryEditorOCM

Bijelit će se Kaštelanski zaljevViše od regate: Prijavite se na KUKU punu morskih priča, okusa i mirisa mora

Piše M.I.
20. listopada 2024. - 11:30

U akvatoriju Kaštelanskog zaljeva, od 25. do 27. listopada, održat će se tradicionalna regata krstaša Jedriličarskog kluba Split 17. KUKA. Rok za prijavu je najkasnije do utorka 22. listopada do kraja dana putem linka.

- KUKA je više od regate. To je događanje sa šuštom i guštom. Adrenalin dok se jedri u olimpijskom trokutu, između Marjana, Čiova i Kozjaka, dok je Kaštelanski zaljev ispunjen jedrima, gdje su konkurenti uvijek blizu, stvara posebni osjećaj - kažu organizatori koji su uz regatu osmisli bogat program za sve sudionike i one koji žele uživati u moru i jedrenju.

Između ostalog, pričat će se ‘Kukine priče‘ - iskustva Lea Lemešića s morskih bespuća, predstavit će se jedna stara morska luka, a kao dodatak regati kroz okuse i mirise, upriličit će se kulinarski obračun pet posada u kuhanju dalmatinskih jela.

- Tko bolje vlada kuhačom ćemo otkriti u nedjelju, a tad ćemo imati i priču sa zrnom soli, a kakva bi bila priča s pomorskom tematikom.

Koncert iznenađenja nismo zaboravili, ali kako i ime kaže, izvođač je iznenađenje, ali termin je poznat, tradicionalno subota navečer je rezervirana za vrhunsku zabavu i svirku, odmah nakon večere.

Kao što Kaštelanski zaljev spaja Split, Trogir i Kaštela, tako i KUKA spaja jedriličare i zaljubljenike u more - poručuju iz JK Split.

Oglas regate pogledajte ovdje.

20. listopad 2024 11:32