StoryEditor

morski kuharAko ne možete do Orsana, u kućnoj radinosti isprobajte jednu od delicija koje nudi ovaj vrhunski restoran

Piše Dubravka Marjanović Ladašić
25. rujna 2021. - 11:37
Kuharica Ivanka RagužBožo Radić/Cropix

Dubrovački restoran Orsan bio je predodređen za uspjeh – mjesto, atmosfera, usluga i kvaliteta domaće hrane, uz ponudu vrhunskih vina, jamčili su mu popularnost od samih početaka. Uz pogled na bijele brodice i jedrilice, zvukove jarbola na tihom povjetarcu i miris mora, obrok je ovdje pamtljivo iskustvo i za najizbirljivije nepce.

Vlasnik Luko Musladin brine se da namirnice koje koriste u kuhinji budu isključivo domaće. Stižu iz sela Ljubača, gdje drži svoje obiteljsko gospodarstvo, odakle dolazi sve povrće, salate, domaći pršut i sir. Tu je i bogat izbor domaćih rakija i likera s dubrovačkog područja.

Iako imaju i mesni meni, Orsan je nadaleko poznat riblji restoran. Svakodnevno je u ponudi veliki izbor svježe ribe, pripremljene na tradicionalni način, ističe...

item - id = 1129973
related id = 0 -> 1128417
related id = 1 -> 1129436
28. listopad 2021 07:17